Calculator Gevelrenovatie

Geplaatst op 27 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als calculator sta je in voor de analyse van lastenboeken en meetstaten. Door jouw berekeningen worden er mooie projecten binnengehaald. Natuurlijk verdiep je je graag in de plannen en lastenboek en je vraagt offertes op bij de onderaannemers en leveranciers. Je werkt bovendien vlot in Excel.


Functie eisen

Je beschikt als calculator over volgende talenten:

  • Je hebt een bachelor of master in de bouw
  • Je hebt planmatig inzicht en oog voor detail
  • Je bent sterk analytisch en kan overweg met deadlines
  • Je kan vlot overweg met Ms Office en Autocad


Over het bedrijf

Onze klant vond zijn oorsprong meer dan 100 jaar geleden in de waterbouwkunde. Door hun kennis van generatie op generatie door te geven is het bedrijf vandaag uitgegroeid tot één van de meest ervaren bouwbedrijven aan de kust. Naast waterbouwkunde is men ook actief in de gevelrenovatie, bouwpromotie en nieuwbouw. Door het groeien van hun bedrijf is er een plaatsje vrijgekomen voor jou als calculator. Je komt terecht in een familiebedrijf waar begeleiding van ervaren collega’s centraal staat. Bovendien krijgt je een mooi salarispakket met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com