Calculator Bouw (Junior)

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Speel met de cijfers in unieke projecten in daken en gevels!

Als junior calculator sta je in voor het voorbereiden en het uitwerken van jouw project, vanuit het hoofdkantoor regio Gent. Dit betekent het analyseren van lastenboeken, plannen, .. om zo de beste prijscalculatie op te maken. Je kan rekenen op begeleiding en ondersteuning van een ervaren calculator en meerdere projectleiders. Bovendien beschik je over een intern programma waar er reeds algoritmes in staan om jouw calculaties uit te voeren. 

Functie eisen

Cijfers spreken tot jouw verbeelding. Bovendien ben je kritisch en beschik je over een bachelor bouwkunde. Onze klant bevindt zich in een niche, waardoor je een interne opleiding krijgt over het materiaal

Wat bieden wij jou?

  •  Interne opleiding en begeleiding
  •  Vlakke structuur
  • De mogelijkheid om je verder te ontplooien
  • Groeiende organisatie 


Over het bedrijf

Onze klant is uitgegroeid tot een toonaangevende speler op gebied van dak –en gevelbekleding, dit in de private als de openbare sector. Ze zijn actief in regio Oost –en West Vlaanderen. In ruil voor je inzet kan je rekenen op een aantrekkelijk verloningspakket op maat van jouw profiel en ervaring.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com