Business Manager Antwerpen Bouw

Geplaatst op 15 januari 2020

Antwerpen Intern 2-4 jaar

Over de functie

Je start de werkweek steeds met een overleg en een actieplan. Geen maandag zonder Whoohoo gevoel, toch? En dan gas geven. Als Business Manager genereer je leads en doe je heel wat bedrijfsbezoeken. Je gaat gericht op zoek naar opportuniteiten bij prospecten en bestaande klanten. Want waar kansen zijn, daar ben jij. Kortom, je telefoon en auto staan nooit stil.

Als Business Manager verwerk je zorgvuldig binnenkomende aanvragen. Je geeft duidelijk de wensen van de opdrachtgever door aan je collega Recruiter. Samen zijn jullie een top team. Eenmaal de technische topprofessional gevonden, regel je het sollicitatiegesprek en begeleid je de professional. En tot slot: close je de deal. Wat een Whoohoo gevoel!

Je bent nieuwsgierig en gedreven. Net daarom is de rol van Business Manager bij Whoohoo op je lijf geschreven. Vooropgestelde doelen omzetten in effectieve resultaten en elk succes vieren, daar ga je elke dag voor.

Functie eisen

Omdat je gedreven bent en jezelf steeds wil ontwikkelen, zit je goed bij ons. We beschikken over een eigen sales academy die zich continu bezighoudt met de ontwikkeling van interne medewerkers.

  • Bachelor werk & denkniveau
  • Nederlandstalig in woord en schrift, Franstalig is een bijkomende troef
  • Geboren om te netwerken – jouw telefoon is je verlengstuk. Alsook sociale media
  • Jij stroomt over van energie, lef en vooral positivisme

Wat bieden we jou:

  • Elke maand een vast salaris en ongelimiteerde bonus, berekend op eigen succes
  • Een surface, smartphone + abonnement
  • Leaseauto met tankkaart
  • Groeps- en hospitaliteitsverzekering
  • Een unieke werkomgeving waar ieder succes gevierd wordt
  • Onbetaalbaar; een team vol toffe collega’s 


Over het bedrijf

Wij zijn vastberaden om de wereld van werken te veranderen. Voor elke professional en voor elk bedrijf. Bij Whoohoo kijken we naar jouw persoonlijkheid. Zo ontdekken wij potentieel en ontketenen wij een unieke positieve energie. Een energie die ons dagelijks drijft om tot het uiterste te gaan. Ontdek dat Whoohoo meer is dan alleen maar een leuke naam en word onderdeel van ons team.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Dorien Heijns

Dorien Heijns

Recruiter

+32 489 672 758 dorien.​heijns@​be.​whoohoo.​com