Bouwkundig Tekenaar

Geplaatst op 17 januari 2020

West-Vlaanderen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Als bouwkundig tekenaar functioneer jij als aanspreekpunt tussen het studiebureau en verschillende werven voor tertiaire en residentiële projecten!

Als bouwkundig tekenaar functioneer jij als aanspreekpunt tussen het studiebureau en verschillende werven. Je gaat beiden ondersteunen door de nodige tekeningen voor aanbestedingen op te maken, maar ook om bij bestaande projecten wijzigingen aan te brengen of as-built plannen te vervolledigen. Jouw functie is geen puur uitvoerende functie. Er wordt verwacht dat je meedenkt en verbeteringen voorstelt.

Doorgroeien naar BIM-modelleur is mogelijk. 

Functie eisen

  • Je hebt een opleiding als bouwkundig tekenaar voltooid. Idealiter vul je dit aan met relevante ervaring, pas afgestudeerden zijn ook welkom!
  • Kennis van Autocad is een must, revit is een pluspunt


Over het bedrijf

Voor totaalaannemingen ben je bij hun aan het juiste adres. De totaalaannemingen behandelen ze zowel voor residentiële als tertiaire projecten. Als KMO hebben zij ondertussen 40 jaar expertise opgebouwd, waardoor ze als vast aanspreekpunt ook begeleiding en advies kunnen verlenen. De architect is bij hun het startpunt, waarbij er binnen het bedrijf ook technische ondersteuning en de voorstudie met prijscalculatie wordt behandeld. Doorheen het hele project wordt het budget steeds in de gaten gehouden en wordt er rekening gehouden met de wijzigingen op de werf.

Hun aanbod:

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Aantrekkelijk salarispakket

·      20 vakantiedagen + 12 ADV-dagen

·      Maaltijdcheques

·      Hospitalisatie- en groepsverzekering

·      Opleidings- en begeleidingsprogramma op maat

·      Interne en externe opleidingen

·      Leuke sfeer en goed groepsgevoel

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com