Bouwkundig Tekenaar

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Teken bioscoopcomplexen uit.

Als Bouwkundig tekenaar sta je in voor het uittekenen van technische plannen in Autocad 2D. Je krijgt de plannen van de architect die je verder analyseert en interpreteert. Jouw ruimtelijk inzicht is belangrijk om alles te kunnen visualiseren en ontbrekende details aan te vullen. Daarnaast krijg je ondersteuning van ervaren tekenaars, die jou de knepen van het vak leren. 

Functie eisen

Je beschikt als bouwkundig tekenaar over een bachelor bouwkunde of een diploma van bouwkundig tekenen. Bovendien ben je nauwkeurig en kritisch ingesteld. 

Wat bieden wij jou?

  • Aangename werksfeer
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Vast contract 


Over het bedrijf

Bouwen van bioscoopcomplexen en industriële gebouwen is hun kernactiviteit. Jouw collega’s zijn sociaal, eten samen, hulpvaardig en rekenen op elkaar. Iedereen wil dat de projecten slagen. Bovendien werk je vanuit een rustige omgeving in Zottegem. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com