Bouwkundig tekenaar

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Schets de lijnen van jouw toekomst.

Als bouwkundig tekenaar van een studiebureau bied je ondersteuning aan de architecten en consultants. Op deze manier krijg je de verantwoordelijkheid over het technisch tekenwerk ( voorontwerpen, uitvoeringstekeningen en – details) en het opmeten van constructies en onroerende goederen. Je werkt nauw samen met architecten om zo efficiënter en kwalitatiever te werken. Je bent bereid op visualisaties van projecten te maken voor de bouwheer / overheid. 


Functie eisen

Je beschikt over volgend profiel als bouwkundig tekenaar

  • Bachelor Bouw of Toegepaste Architectuur of Interieurarchitectuur, met minstens 4 jaar werkervaring
  • Goede kennis van Autocad
  • Kennis van Revit of andere tekenprogramma’s is een plus 
  • Nauwkeurig
  • Je neemt initiatief en denkt kritisch na

Wat bieden wij jou?

  • Gedegen opleiding
  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Gedreven organisatie


Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerde studiebureau met een opbouwde expertise en kwalitatieve aanpak. Dit van aanvraag tot vergunning, van ontwerp tot opvolging. Ze willen graag door groei hun team uitbreiden met een bouwkundig tekenaar, regio groot Gent. Bovendien kan je rekenen op een ervaren team, degelijke ondersteuning en opleiding. Ook bieden ze een aantrekkelijk loonpakket aan, afhankelijk van jouw diploma en ervaring

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com