Bouwkundig tekenaar

Geplaatst op 26 augustus 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als bouwkundig tekenaar maak jij op basis van de architecturale plannen de uitvoeringsplannen op en teken je de productie elementen uit. Dit voor zowel bedrijven als particulieren actief in de landbouw. Je denkt op een technische manier vooruit en werkt de plannen uit in samenwerking met de mensen van stabiliteit, technieken en EPB.

Functie eisen

Wat we zoeken in een bouwkundig tekenaar:

  • Je hebt bachelor in de bouwkunde, toegepaste architectuur of interieurarchitectuur
  • Je kan in 2D tekenen, 3D is een plus!
  • Enkele jaren ervaring is altijd mooi meegenomen maar geen must
  • Je neemt graag initiatief
  • Je bent een doorzetter

Over het bedrijf

Onze klant, waar je aan de slag kan als bouwkundig tekenaar, is een sterk groeiend adviesbureau voor bedrijven en particulieren in de landbouw. Van ontwerp tot uitvoerbare plannen, van administratie tot vergunningsaanvragen, hun probleemoplossende aanpak ondersteund hun klanten doorheen het gehele proces.

Men biedt jou als bouwkundig tekenaar, naast een aantrekkelijk en motiverend loonpakket, een uitdagende en flexibele functie binnen een ondernemend bedrijf gedreven door vakmensen. Je kan rekenen op een professionele ondersteuning en een volledig opleidingstraject. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Hannes Van de Voorde

Hannes Van de Voorde

Recruiter

+32 (0) 474 23 50 55 hannes.​vandevoorde@​be.​whoohoo.​com