Bouwkundig Tekenaar Prefab

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 0-2 jaar

Over de functie

In jouw rol als bouwkundig tekenaar kom je terecht in een team van 11 personen en ben je verantwoordelijk voor het uittekenen en productie-klaar maken van betonnen prefab-elementen binnen de gegeven deadline, met oog op kwaliteit. Je bent gedreven om te evolueren als bouwkundig tekenaar door middel van opleidingen en pro-actief te werken. Wapeningsplannen hebben voor jou geen geheimen, je kan vlot tekenen met Autocad 2D en staat open om je intern bij te scholen naar Revit. Je ondersteunt de werkvoorbereider en manager om alles vlot te laten verlopen.

Functie eisen

Als bouwkundig tekenaar beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor Bouw of hebt een bouwkundige secundaire opleiding genoten
  • Kennis van Autocad 2D
  • Je spreekt Nederlands en je durft je uitdrukken in het Frans
  • Basiskennis van Revit is een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende en grote werkomgeving waar zich een open structuur heerst. Hun specialisatie ligt in de sector van beton en betonnen prefab elementen. Samen met je collega's vertegenwoordig jij het bedrijf naar de klanten toe. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, met extra legale voordelen en opleidingen om jouw ontwikkeling te ondersteunen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com