Bouwkundig Tekenaar Kortrijk

Geplaatst op 27 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Teken staal en bewapening uit.

Als tekenaar sta je in voor het tekenen van prefabelementen in beton. Daarnaast stem zelf ook af met de klanten hoeveel balken – kolommen – etc. er nodig zijn. Je tekent alles uit in Autocad of in Tekla. Daarnaast controleer je in de productie of jou tekening goed afgestemd is. Jouw collega is verantwoordelijk voor de productiefiches. 

Functie eisen

Je beschikt als tekenaar over een bouwkundig diploma (bachelor bouwkunde), een eerste werkervaring is een plus. Je bent nauwkeurig en communicatief ingesteld.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Opleidingstraject
  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Je komt terecht in een team van twee tekenaars. Het is een bedrijf met een losse structuur met open communicatie. Je werkt vanuit het hoofdkantoor regio Kortrijk. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com