Bouwkundig tekenaar in de bekisting

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je staat als tekenaar in voor het lezen en tekenen van bekistingsplannen in Autocad, jouw nauwkeurigheid is een must. Daarnaast ga je indien nodig mee naar de werf, dit is zowel Nederlandstalig als Franstalig ( enkele werven). Dat je Frans begrijpt is belangrijker dan het te spreken, daarnaast wordt er ook opleiding voorzien. 

Functie eisen

Als bouwkundig tekenaar beschik je over minstens een bachelor bouwkunde. 


Wat bieden wij jou?

  • Ruimte voor eigen initiatief
  • Vast contract
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Collegiale werksfeer 


Over het bedrijf

Onze klant in Gent, gespecialiseerd in het aanleveren van materiaal voor bouwkundige werven. Ze willen graag hun team uitbreiden van tekenaars. Je komt terecht in een vlakke structuur met open eilanden. Je staat is rechtstreeks contact met de projectleider en een zeer ervaren tekenaar. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com