BIM Werfconsulent

Geplaatst op 18 november 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

Ter ondersteuning van de werven sta jij in voor de werkvoorbereiding vanuit het BIM-model. In jouw rol als BIM werfconsulent ben je verantwoordelijk voor de opmaak van een dynamisch werfinrichtingsplan, uitvoeringsplannen en de voorbereiding van aankoopdossiers. Je neemt deel aan coördinatievergaderingen en intern werfoverleg, waar je problemen en oplossingen bespreekt. Als consulent ben jij de belangrijke schakel in het verankeren van het BIM gegeven in de organisatie en draagt bij aan het leer- en verbeteringsproces binnen het bedrijf. Voor een soepele samenwerking rapporteer je aan het Hoofd van de studiedienst & werkvoorbereiding Bouw, de BIM-coördinator en de projectmanager.

Functie eisen

Als BIM-consulent beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting
  • Minstens 3 jaar ervaring als werfleider of projectleider
  • Je hebt een goede kennis van BIM software (Revit, Solibri, ...)
  • Inzicht in data-management de beschikbare uitwisselingsformaten + de mogelijkheden, beperkingen en voordelen hiervan
  • Sterk ruimtelijk inzicht

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer dat zich specialiseert in wegen- en residentiële bouw. Zij hechten een enorme waarde aan een familiale sfeer, kwaliteit en service. Zij bieden een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen, waaronder een wagen en maaltijdcheques, dat overeenkomt met je ervaring en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com