BIM / Revit tekenaar

Geplaatst op 02 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als bouwkundig tekenaar ben jij verantwoordelijk om de eisen van de opdrachtgever te vertalen naar een 3D-ontwerp. Op deze manier schep jij een beeld van de impact van het project, kwaliteiten van de omgeving en de architectuur van het te ontwikkelen project. Je vertaalt dit op basis van oppervlaktes, volumes en materialen. Daarbij hou je rekening met de dimensies, stabiliteit, materiaalkeuzes, implementatie van technische uitrustingen, kostprijs, duurzaamheid, energie, brandveiligheid, toegankelijkheid, .. 

Je werkt hierbij nauw samen met de assistent-architect en de project manager.

Functie eisen

  • Je beschikt over een diploma als bouwkundig tekenaar, met voorkeur aangevuld door ervaring. Als je reeds enorm in de vrije tijd hebt getekend, kan dit ook in aanmerking komen.
  • Je hebt een goed bouwtechnisch inzicht
  • Revit
  • Sketchup is een pluspunt

Over het bedrijf

Het bedrijf is een studiebureau in de bouw gericht op stabiliteit en architectuur. Dit behandelen ze van concept tot detailontwerp voor residentiële, tertiaire en industrieprojecten. Je komt terecht bij een KMO met een goedlachse sfeer en een variëteit aan projecten. 

Soorten projecten waaraan je zal meewerken:

·      Stabiliteit

·      Totaalopdrachten

·      Utiliteitsbouw en burgerlijke bouwkunde

·      Restauratie en renovatie

·      Wegenisaanleg 


Behandeling projecten:

·      Voorstudie

·      Voorontwerp

·      Bouw en milieuaanvraag

·      Uitvoeringsdossier

·      Leiding en toezicht op de werven

·      Oplevering

·      Nazorg 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com