BIM modelleur

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als bouwkundig BIM modelleur ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van BIM ontwerp- en tekenopdrachten. Je gaat hiervoor aan de slag met het tekenprogramma Tekla en Sketchup. Jouw uitgevoerde werken zal je bewerken en uploaden binnen een 3D omgeving. In functie van de feedback die je krijgt na een meeting, pas je de gemaakte ontwerpen aan en upload deze wederom.

Functie eisen

Als bouwkundig BIM modelleur beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor bouwkunde
  • Ervaring binnen staalbouw
  • Minstens 2 jaar ervaring met tekenen en ontwerpen in Tekla in de bouw is een vereiste
  • Kennis van Sketchup is een plus
  • Je denkt graag out of the box en bent een echte teamspeler

Over het bedrijf

Je komt terecht in een aannemingsbedrijf dat staalbouw projecten realiseert voor nationale en internationale klanten. Zij hebben een sterke reputatie opgebouwd op vlak van Design en Build. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com