BIM coördinator

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 2-4 jaar

Over de functie

In jouw rol als BIM coördinator sta je in voor het technisch uitwerken van elk project in teamverband. Dit doe je door zelf te modelleren en door het aansturen van andere modelleurs en hen technisch te ondersteunen. Samen met de ontwerpende partijen, overleg je zowel het BIM uitvoeringsplan als de BIM modelleerrichtlijnen. Als deel van de BIM cel werk je voornamelijk voor de DBFM (Design, Build, Finance en Maintain) afdeling en ben je ook actief in wedstrijdfases. Jij coördineert alle BIM modellen op multidisciplinair vlak, gaande van architectuur, stabiliteit en technieken. Om elk project vlot te laten verlopen, ben je bereid om af en toe een werfbezoek te brengen en ben jij een belangrijke schakel op vlak van communicatie met alle betrokken bouwpartners.

Functie eisen

De BIM coördinator die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Een bachelor in een bouwkundige richting en minstens 4 jaar relevante BIM ervaring
  • Je kan elementen coderen volgens VMSW, RG904 en BB/SfB
  • Je hebt een goede kennis van Revit, Solibri Office en Excel
  • Je hebt kennis om een IFC te schrijven, lezen en interpreteren
  • Kennis over andere BIM-gerelateerde programma's zijn een plus

Over het bedrijf

Je komt terecht bij een klasse 8 aannemer dat enorm veel waarde hecht aan een duurzame visie. Door het inzetten van een multidisciplinair team, zorgen zij mee voor jouw groei en inzicht in de nieuwste technieken. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com