BIM consultant

Geplaatst op 30 december 2019

Antwerpen Flex 4-6 jaar

Over de functie

Vanaf de start ben je actief betrokken in het 3D BIM modelleren bij architecturale ontwerpen. Het programma Revit kent voor jou dan ook geen geheimen. Naast het modelleren van de ontwerpen, gebruik jij je bouwkennis om fouten te detecteren en adviseer je de opdrachtgever in zijn bouwplannen. Als BIM consultant werk je enkele dagen per week in-house bij de klanten. Je werkt uiteraard niet alleen, maar samen met je team aan de opdrachten en zorg je voor kwalitatieve resultaten. Je komt in een omgeving terecht waarin je je eigen leerproces in handen kan nemen en vervolgens kan doorgroeien binnen het bedrijf met de nodige begeleidingen en opleidingen.

Functie eisen

Om aan te kunnen sluiten bij dit ambitieus team, worden volgende zaken van jou verwacht:

  • Bachelor/master diploma binnen de bouwsector
  • Expert zijn in Revit! Dit wil zeggen dat je toch al enkele jaren ervaring op de teller hebt staan en aantoonbare projecten kan voorleggen
  • Je hebt een grote interesse in 3D modelleren
  • Pro-actief te werk kunnen gaan
  • Nauwkeurig kunnen werken
  • Je bent communicatief vaardig
  • Teamgericht

Over het bedrijf

Onze klant is gelegen in regio Mechelen dat zich specialiseert in het praktijkgericht implementeren van 3D BIM in uitdagende en complexe bouwprojecten. Je komt terecht in een jong, dynamisch team terecht waar een vlakke structuur heerst met een open communicatie. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extralegale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com