BIM Calculator

Geplaatst op 31 oktober 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

In jouw rol als calculator ga je te werk vanuit een nieuw perspectief. Je maakt kostprijsberekeningen op basis van een opgegeven BIM model waaruit je alle nodige gegevens haalt. Jouw calculatiekennis wordt gecombineerd met het BIM model dat je samen met de collega's mee opbouwt. Als pionier in deze functie geef jij gestalte aan wat de toekomst zal worden voor de bouwsector.

Functie eisen

Als BIM calculator beschik je over volgende eigenschappen:

  • Een Bachelor in een bouwkundige richting
  • Reeds een ruime relevante werkervaring als calculator in de bouwsector
  • Gemotiveerd om jouw kennis aan te vullen met BIM modelleren in Revit

Over het bedrijf

Onze klant is een algemene aannemer dat enorm veel waarde hecht aan een open en transparante communicatie. Zij specialiseren zich in industriebouw, zowel nieuwbouw als renovaties, met oog op duurzaamheid en alle aspecten die uw gebouw kan wensen. Zij bieden jou een marktconform loon met extra legale voordelen en de mogelijkheid om jouw kennis uit te breiden in het BIM gegeven.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com