Bekistingstekenaar

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Je werkt als bekistingstekenaar bij een organisatie die instaat voor het leveren van bekisting aan grote werven/aannemers. Dit betekent dat je het origineel plan krijgt van de aannemer, waarop jij instaat voor het opmaken van de bekistingsplannen en de offerte. Vervolgens sta je in voor de correcte levering van de materialen op de werf. Als de klant een technische vraag heeft komt hij bij jou terecht. 

Functie eisen

Als bekistingstekenaar sta je in voor het uittekenen van technische plannen in Autocad. Ruimtelijk en technisch inzicht is cruciaal. De voorkeur gaat uit naar een bachelor of master bouwkunde met een eerste relevante werkervaring. Daarnaast durf je ook telefonisch advies te geven aan aannemers. 

Over het bedrijf

Onze klant is een gerenommeerd bedrijf in de bekisting regio Lokeren. Ze beschikken over een modern machinepark, ontwerp – en productieafdeling. Je komt terecht in een rustige, maar gedreven werkomgeving. Je krijgt ondersteuning van een ervaren tekenaar en van de projectleiders om jouw projecten in goede banen te leiden. Daarnaast krijg je ook een mooi salarispakket met voordelen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com