Assistent werfleider

Geplaatst op 16 oktober 2019

Gent Flex Certificaat

Over de functie

Als werfleider sta jij 100% op de werf. Je krijgt daarbij nauwe ondersteuning van de projectleider en werkvoorbereider. Op de werf stuur je zowel jouw eigen team aan, waarbij je ondersteuning krijgt van jouw ploegbazen, alsook onderaannemers. De grootte van het team is afhankelijk van de projecten en kan van 2 tot 20 man gaan, steeds aangevuld door onderaannemers. Perfectie is bij hun heel belangrijk. Aangezien ze het uithangbord van een bedrijf, namelijk dak en gevel, behandelen, tillen ze sterk aan de kwaliteit!

Voor het inwerkingsprogramma ga je ondersteund worden door een ervaren werfleider, ploegbazen en eigen team. Een rustige maar kordate manier van aanpak wordt er geappecieerd en gehanteerd. Er wordt voornamelijk gekeken naar persoonlijkheid, aangezien ze vaak iedereen toch moeten opleiden. Ze hebben namelijk de mentaliteit dat je pas weet wat iemand kan, als hij het ook effectief doet.

Functie eisen

  • Je beschikt met voorkeur over een bachelor bouw. Een opleiding CEVORA werfleider komt ook in aanmerking als de interesse in dak- en gevelbekleding, alsook de goesting om te werken aanwezig is
  • Je staat graag samen met jou team op de werf
  • Je neemt een aansturende en controlerende positie in, geen meewerkende.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van gevel- en dakbekleding. Ondertussen zijn ze reeds een gekende internationale speler. Door hun interne productiehal kunnen ze ook steeds kwalitatief maatwerk leveren. Zowel nieuwe als renovatieprojecten nemen zij onder hun hoede. Ze behandelen steeds de grotere projecten, zoals productiehallen in de industrie, vliegtuighangers, stadions, kantoorgebouwen, … 

Hun aanbod:

  • vast contract van onbepaalde duur
  • aantrekkelijk salarispakket
  • wagen met tankkaart (ook privé te gebruiken)
  • maaltijdcheques
  • ecocheques
  • hospitalisatieverzekering
  • interne begeleiding op maat

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com