Assistent-Projectleider

Geplaatst op 02 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Wees een belangrijke schakel naar de oplevering van mooie projecten.

Als assistent-projectleider bied je ondersteuning aan de projectleiders. Dit betekent instaan voor de P&ID Documentatie, opvraag van offertest, analyse van meet- en vorderingsstaten. Je staat in contact met meerdere projectleiders, onderaannemers en architect. 

Functie eisen

Als assistent-projectleider beschik je over een bachelor – master ( bouwkunde – interieurarchitectuur) met een eerste werkervaring in werkvoorbereiding. Bovendien ben je sterk administratief en klantvriendelijk ingesteld. 

Wat bieden wij jou?

  • Instappen in de groeiend duurzaam bedrijf
  • Gedegen interne opleidingen
  • De vrijheid om zelfstandige beslissingen te nemen en initiatieven te ontwikkelen
  • Je krijgt een vast contract
  • Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen  

Over het bedrijf

Je komt terecht in een losse familiale omgeving, waar pro-actief werken gestimuleerd wordt. Je krijgt ondersteuning van ervaren projectleiders en de zaakvoerder om te een krak te worden in je job. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Aalter.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com