Assistent-Projectleider

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Begeleid samen met de projectleider alle werven!

Als assistent projectleider zal jij de projectleider ondersteunen met zijn dagelijkse taken. Hierbij zal jij samen met hem de leiding nemen over een of meerder werven. Je zal de planning opmaken, bestellingen plaatsen bij leveranciers, de budgetten nauw in de gaten houden en toezien dat er op een veilige manier gewerkt wordt. Afhankelijk van de grote van het project stuur je een werfleider aan. Je bent het centrum van alle communicatie. Je hebt als assistent projectleider nauw contact met de opdrachtgevers, studiebureau, leveranciers en onderaannemers.

Functie eisen

In een assistent-projectleider willen we volgende zaken terugvinden:

  • Je hebt een master of bachelor opleiding in een bouwkundige richting
  • Je bent communicatief in het Nederlands, Frans is altijd een plus!
  • Je kan vlot overweg met Ms Office toepassingen
  • Je kan goed prioriteiten stellen en bezit een sterk organisatietalent
  • Binnen een team neem je graag de leiding


Over het bedrijf

Onze klant is een algemene bouwonderneming die zich specialiseert in de totaalprojecten. Deze projecten zijn zowel voor de private als in de openbare sector, van zwembaden en sporthallen tot scholen en kinderdagverblijven. Hun klantgerichte en professionele aanpak gaat hand in hand met hun respect voor het milieu en de veiligheid van hun werknemers.

Men biedt jou als assistent projectleider, naast een competitief salarispakket met extralegale voordelen, een enthousiast team van collega’s binnen een familiair bedrijf.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com