Assistent-Projectleider

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Assistent-Projectleider ben je medeverantwoordelijk voor de toegewezen projecten vanaf de uitvoering. Je fungeert als de rechterhand van de projectleider, d.w.z. verantwoordelijkheid over vorderings- en meetstaten. Daarnaast sta je mee in voor het administratieve, het technische en het financiële aspect. Daarenboven neem je deel aan de werfvergaderingen.

Functie eisen

 Als Junior Projectleider beschik je over volgende talenten:

  • Hoger technisch diploma (bouwkunde), een eerste werkervaring is een plus
  • Goede kennis van Nederlands, Engels en Frans is een plus
  • Pro-actief 

Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote bouwprojecten op de High-End markt te beheersen, wil onze klant graag een extra assistent-projectleider aanstellen. Je komt terecht in een ervaren toegewijd team in een uitdagende functie. Je kan rekenen op een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien. Bovendien beschik je over een mooi loon met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com