Assistent-Projectleider

Geplaatst op 20 november 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Realiseer mooie projecten als assistent-projectleider.

Je staat als assistent-projectleider in voor de organisatie van de werf, je bent natuurlijk niet alleen. Je werkt samen in team van ervaren personen, om zo de knepen van het vak te leren. Dit betekent lastenboeken en meetstaten analyseren van grote werven in de utiliteitsbouw. Daaropvolgend sta je in voor de materiaallijsten, bestellingen, werkbonnen, zodat jouw team op de werf niets te kort komt. Je werkt nauw samen met de projectleiders en biedt ondersteuning waar nodig. Het is belangrijk om kritisch mee te denken, om zo de werven optimaal op te leveren.

Functie eisen

Als assistent-projectleider beschik je over een master bouwkunde (industrieel ingenieur), een eerste werkervaring is een plus. Daarnaast ben je stressbestendig en planmatig ingesteld. Prioriteiten tussen verschillende dossiers stellen is een plus.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Autonoom werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Om de stijgende vraag naar grote projecten te beheersen, wilt onze klant hun team uitbreiden met een extra assistent-projectleider. Je komt terecht in een ervaren team, waar je de knepen van het vak leert. Het is de bedoeling dat je snel zelfstandig de werkvoorbereiding op jou neemt. Je kan rekenen op een uitdagende functie in een aangename werkomgeving waar je jezelf kan ontplooien.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com