Assistent-projectleider

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Sta in voor meer woonmogelijkheden in een grote stad.

Als assistent-projectleider ondersteun je de projectleider bij zijn taken om duurzame projecten in staalskeletbouw op te leveren. Dit betekent het analyseren van de lastenboeken, vorderingsstaten- en meetstaten. Daaropvolgend sta je in voor de opmaak van de planning en uitvoeringstekeningen. Je tekent voornamelijk de staalconstructies uit in Autocad 2D en 3D. Bovendien heb je nauw overleg met de projectleider om alles zo efficiënt mogelijk te realiseren. 

Functie eisen

Je beschikt als assistent-projectleider over een hoger technisch diploma ( bachelor bouwkunde – industrieel ingenieur bouwkunde) met een eerste werkervaring. Daarnaast ben je vlot communicatief en gedreven om projecten in het groen op te leveren. Je bent vlot in het Nederlands en je kan je uitdrukken in het Frans. 

Wat bieden wij jou?

  • Mooie duurzame projecten
  • Opleidingstraject
  • Zelfstandig werken
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Je komt terecht in een groeiende organisatie in duurzaam staalskeletbouw, dit voornamelijk om extra verdiepingen te creëren op bestaande architecturale gebouwen. Het hoofdkantoor is gevestigd in regio Kortrijk, de werven zijn regio Oost- en West-Vlaanderen. Er is een opleidingstraject voorzien om jou de technische kennis en ijzersterke perspectieven bij te brengen. Bovendien kan je rekenen op een aantrekkelijk loonpakket.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com