Assistent-Projectleider / werkvoorbereider

Geplaatst op 30 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Wees de drijvende kracht achter de projectleider.

Als assistent-projectleider/werkvoorbereider ondersteun je de projectleiders met hun werkvoorbereiding. Dit betekent het opvragen van offertes en het opmaken van bestellingen. Daarnaast zorg je voor een efficiënte planning en je houdt rekening met veranderingen. Je staat in nauw contact met de uitvoering en je kan hen bijstaan. Bovendien ontvang je meerdere vertegenwoordigers en ondersteun je de aankoop

Functie eisen

Je beschikt als assistent-projectleider/werkvoorbereider over een bachelor of master bouwkunde. Je bent sterk in het organiseren en opvolgen van projecten. Je hebt een goede kennis van Ms Office (Word en Excel). 

Wat bieden wij jou?

  • Vlakke structuur
  • Gevarieerd takenpakket
  • Gedegen opleiding
  • Aantrekkelijk loonpakket 


Over het bedrijf

Jouw werkgever is een gerenommeerd bouwbedrijf met projecten van 3 tot 5 miljoen euro, regio Kortrijk – Roeselare. Je werkt in een vlakke structuur met goede ondersteuning. Daarnaast word er ook ingezet op teambuilding activiteiten om zo de werksfeer te bevorderen. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com