Assistent-Projectleider Staalconstructies

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Sta in voor de realisatie van showrooms, kantoorgebouwen.. in staalconstructies.

Als assistent-projectleider sta je in voor de werkvoorbereiding, calculatie en het tekenen van staalconstructies voor grote industriële gebouwen. De bedoeling is dat je op termijn het volledig project opneemt tot en met de uitvoering om vervolgens door te groeien naar de projectleiding. Je krijgt ondersteuning van 2 ervaren collega’s. Technische kennis is belangrijk om te weten waarom een kolom op een bepaalde plaatst staat, weten waar de gewichten gaan komen, etc. 

Functie eisen

Je beschikt als assistent-projectleider over een bachelor bouwkunde of master bouwkunde of indien je technisch onderlegd bent als interieurarchitect. 

Daarnaast is het hoofdkantoor gelegen regio Zele.

Wat bieden wij jou?

  • Mooie projecten in staalconstructies
  • Gedegen opleiding
  • Goede onderlinge sfeer
  • Aantrekkelijk loonpakket
  • Vast contract


Over het bedrijf

Je komt als assistent-projectleider in een ervaren team van 6 terecht. De zaakvoerders zijn sterk mensgericht, waar een open familiale sfeer heerst. Daarnaast krijg je een gedegen opleiding om projecten zo efficiënt mogelijk op te leveren. Je werkt vanuit hun hoofdkantoor in Zele en je beschikt over een aantrekkelijk loonpakket. 

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com