Assistent-Projectleider Projectontwikkeling

Geplaatst op 31 december 2019

Gent Flex 0-2 jaar

Over de functie

Als Assistent-Projectleider ondersteun je de ervaren projectleiders met hun administratie en organisatie. Dit betekent het verzorgen van administratieve en technische voorbereiding. Je maakt de planning op van de werf en zorgt ervoor dat er geen overlappingen zijn van eenzelfde ploeg op verschillende projecten. Eens de werven opgestart zijn ben jij verantwoordelijk voor alle opvolging van de administratie. Dit is bijvoorbeeld alle prijsaanvragen beheren, alle budgetten in het oog houden, de vorderingsstaat aanvullen en alle rekeningen (bvb. Betonbonnen) bijhouden. Jij staat dus ook in contact met verscheidene externe partners zoals (onder-)aannemers, leveranciers, studiebureau,… Bij al deze taken hou je als assistent-projectleider de veiligheidsvoorschriften nauw in de gaten en communiceer je deze ook naar de betrokken partijen.

Functie eisen

Je bent als assistent-projectleider projectontwikkeling een industrieel ingenieur bouwkunde, een eerste ervaring is een plus.

Daarnaast ben je nauwkeurig en organisatorisch ingesteld om projecten tot een goed einde te brengen.

Wat bieden wij jou?

  • Instappen in de groeiend duurzaam bedrijf
  • Variatie in de functie, dit in een gemotiveerde werkomgeving
  • Je gaat vast in dienst bij de klant
  • Aantrekkelijk loonpakket met extralegale voordelen  

Over het bedrijf

Als assistent-projectleider projectontwikkeling kom je in een klein ervaren team terecht, waar je ondersteuning krijg. Je werkt vanuit het hoofdkantoor in Deinze.


Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com