Assistent projectleider nutsvoorzieningen

Geplaatst op 27 december 2019

Oost-Vlaanderen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Als assistent projectleider nutsvoorzieningen sta je in voor de dagelijkse coördinatie en aansturing op de werf. Je functioneert als een tussenpersoon tussen de werf en het bureau. Je werkt nauw samen met de projectleider en project manager en vormt het theoretisch ontwerp om naar de praktische uitvoering. Je wordt daarbij ondersteund door verschillende ploegbazen, maar behoudt ook nauw contact met hun teams. Je trekt de coördinatie ook door naar de verschillende onderaannemers.

Functie eisen

Een diploma bouwkunde vul je aan met de capaciteiten om het overzicht over de werf en het project te bewaren. Je komt terecht binnen een verantwoordelijke en afwisselende functie met doorgroeimogelijkheden.

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief op vlak van nutsvoorzieningen. Dit doen ze specifiek voor onder- en bovengrondse leidingen en pijpleidingen. Dit passen ze toe binnen verschillende sectoren: openbaar, industrieel en residentieel. Ze blinken uit op ieder vlak van het project: engineering, uitvoering, oplevering en onderhoud.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sarah Vancampenhout

Sarah Vancampenhout

Recruiter

+32 (0) 483 668 876 sarah.​vancampenhout@​be.​whoohoo.​com