Assistent-Architect

Geplaatst op 15 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Bouw mee als assistent-architect aan residentiële projecten.

Als assistent-architect bouw je mee aan de mooie residentiële projecten, zowel in de beginfase als nazorg.  Je rapporteert aan de projectontwikkelaar. In het team krijg je de verantwoordelijkheid voor de opvolging en vergelijking van offertes, het P&ID dossier en de certificaten van EPB en EPC bij oplevering. Bij de nazorg volg je de klant op, waar je de bemerking bij oplevering doorgeeft naar de projectleider om zo een tevreden klant te garanderen. Daarnaast verzorg je de documentatie om zo de nauwkeurigheid te garanderen. 

Functie eisen

Als assistent-architect beschik je over een bachelor Toegepaste architectuur / bachelor bouwkunde. Je bent vlot communicatief en nauwkeurig ingesteld om alle documenten inorde te brengen. Je staat in contact met verschillende partijen , waardoor flexibiliteit en stressbestendigheid een must is. 

Wat bieden we jou aan?

  • Een uitdagende en boeiende functie.
  • De kans om jezelf te bewijzen en te ontplooien.
  • Vlakke structuur met open communicatie
  • Een aantrekkelijk salaris volgens kennis en ervaring


Over het bedrijf

Onze klant is gespecialiseerd in duurzame residentiële projecten, waar kwaliteit en service garant staan. Je komt terecht in een gerenommeerde organisatie met oog op persoonlijke ontwikkeling. Als assistent-architect kom je terecht in een ervaren team, die jou wegwijs kunnen maken in de job. Je werkt vanuit het hoofdkantoor aan de rand van Gent. Daarnaast krijg je een aantrekkelijk loon met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com