Assistent-Architect

Geplaatst op 28 oktober 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Sta in voor het ontwerp van gebouwen en het interieur.

Als assistent-architect ondersteun je de architect. Je staat in voor het uittekenen van de benodigde plannen voor alle fasen van een project (voorontwerp tot uitvoeringsdetails). Bovendien sta je in voor de opmaak van bestekken, meetstaten en bouwaanvragen. De projecten zijn sterk verschillende: van verbouwing tot nieuwbouw, van appartementsbouw tot industriebouw, van interieurinrichting tot architectuur. De verscheidenheid maakt het ook interessant. 

Functie eisen

Je beschikt over een hoger technisch diploma als architect, assistent-architect, bouwkundig tekenaar, interieurvormgever of interieurarchitect. Daarnaast werk je vlot met Vectorworks en Autocad. Bovendien krijg je sterke ondersteuning van een ervaren architect om je de knepen van het vak te leren. 

Over het bedrijf

Je werkt naast de architect, die je volledig zal opleiden. Het hoofdkantoor in gelegen in Nieuwpoort vlak aan de E40.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com