Aankoper bouw

Geplaatst op 18 november 2019

Antwerpen Flex 6-9 jaar

Over de functie

Jij bent de aankoper die een goed overzicht kan behouden van de aankoopdossiers en correcte onderhandelingen kan garanderen met klanten. Niet alleen ben jij het aanspreekpunt voor de klanten, maar je analyseert en onderzoekt ook de prijsvraag zodat je een efficiënt stappenplan kan voorleggen. Je bent een kei in het vergelijken van prijsoffertes en onderhandelen met de leveranciers om tot een gunstig resultaat te bekomen tussen prijs versus kwaliteit. Nadat offertes worden goed gekeurd, behoud jij als aankoper verder het dossier en controleer je de facturen. Tussendoor jouw takenpakket vind je het fijn om je contacten met bestaande klanten en leveranciers te onderhouden.

Functie eisen

De aankoper die we zoeken beschikt over volgende eigenschappen:

  • Minstens 8 jaar ervaring in de bouwsector
  • Een bachelor in een technische en/of economische richting
  • Gedreven om uitdagingen aan te gaan
  • Analytisch en assertief ingesteld
  • Het schrikt jou niet af om in meerdere talen te communiceren (Ned/Frans/Engels)
  • Een goede kennis van Ms Office

Over het bedrijf

Onze klant is een aannemingsbedrijf in de regio Puurs, dat enorm veel belang hecht aan het uitbouwen van jouw carrière. Hun specialisatie ligt in wegenis, rioolrenovaties en burgerlijke bouwkunde. Naast doorgroeimogelijkheden, bieden zij jou een aantrekkelijk salarispakket aan met extralegale voordelen dat overeenstemt met je ervaringen en vaardigheden.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com