Aankoper Bouw / Infra

Geplaatst op 03 december 2019

Brussel Flex 4-6 jaar

Over de functie

Als aankoper sta je in voor het selecteren en beheren van mogelijke partners in functie van de werf gerelateerde criteria. Je vraagt offertes op en analyseert deze aan de hand van vooropgestelde budgetten. Daarbij gebruik je jouw commercieel talent in het onderhandelen en zoek je steeds naar mogelijke opportuniteiten om de kosten te verlagen met behoud van de gestelde eisen. Buiten het opmaken van de overeenkomsten bewaak je als inkoper het partnerschap en stuurt deze partners ook bij tijdens de werffase.

Functie eisen

Als aankoper bouw beschik je over de volgende eigenschappen:

  • Een passie voor de bouwsector / infra en een opvolging in de belangrijkste ontwikkelingen
  • Minstens 5 jaar relevante ervaring in bouwprojecten
  • Zelfstandig een inkoopstrategie bepalen, afhankelijk van het dossier
  • Op een vlotte manier grote hoeveelheden gegevens verwerken en deze omzetten in begrijpbare prijsvergelijkingen

Over het bedrijf

Je komt terecht in een van de grootste bouwbedrijven in België die gespecialiseerd zijn in diverse disciplines, van gebouwen tot burgerlijke bouwkunde, wegenbouw en industrie. Zij bieden jou een loon op basis van jouw ervaring en vaardigheden, aangevuld met extra legale voordelen en een firmawagen. Om jouw groei te ondersteunen geven zij een onboardingsproces om jouw intern netwerk uit te bouwen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Jonathan De Meulder

Jonathan De Meulder

Recruiter

+32 (0) 487 996 289 jonathan.​demeulder@​be.​whoohoo.​com