(Hands-on) werfleider

Geplaatst op 20 september 2019

Gent Flex Bachelor

Over de functie

Als (hands-on)  werfleider ben jij verantwoordelijk voor 1 of meerdere werven. Je staat in voor de dagelijkse coördinatie en opvolging van de werken en werkt mee met jouw ploegen. Door tussen jouw ploegen te staan kan je kort op de bal inspelen op wijzigingen of problemen op de werf. Daarnaast zie je van dichtbij de vooruitgang van de werf en kan je de werken nauwgezet controleren volgens de uitvoeringsplannen. Omdat veiligheid belangrijk is, zorg je ervoor als (hands-on)  werfleider dat jouw personeel de voorschriften naleeft.

Functie eisen

Als (Hands-on) werfleider heb je een bachelor in een technische richting. Een werkervaring is niet vereist, maar altijd mooi meegenomen.

Daarnaast heb je geen schrik op je handen uit de mouwen te steken. Bovendien heb je een no-nonsense aanpak met een sterk ruimtelijk inzicht.

Over het bedrijf

Onze klant, waar je aan de slag kan als meewerkend werfleider, is een residentieel bouwbedrijf die voornamelijk ruwbouwprojecten realiseert. Daarnaast kunnen ze ook instaan voor de gedeeltelijke tot volledige afwerking en gaan ze ondergrondse werken niet uit de weg. Ze staan voor een open, eerlijke en no-nonsense aanpak waarbij ze de kant kunnen behoeden van verrassingen en meerkosten.

Men biedt jou als werfleider een gevarieerde en uitdagende job binnen een groeiend en up-to-date bouwbedrijf. Uiteraard hebben ze voor jou een aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extra legale voordelen.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En zie jij werken bij Whoohoo als een volgende stap in je carrière? Solliciteer dan nu en kijk uit naar de job die het best bij jou past.

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Céline Dereere

Céline Dereere

Recruiter

+32 (0) 470 220 986 celine.​dereere@​be.​whoohoo.​com