Technisch commercieel bediende

APR 15
Gent Flex Bachelor
15.05.2019 Job-Nr: 9223681
Solliciteren

Over het bedrijf

Kan jij perfect inschatten wat de klant wil en wil jij samen met jouw team het klantenbestand van een laboratorium mee uitbreiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt terecht in een nationaal bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in industriële analyses en onderzoek. Dit in de sector van milieu, bouw en textiel.  Ze zijn bijna 50 jaar op de markt en hebben klanten over gans België. Momenteel zijn zij op zoek naar een technisch commercieel bediende.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma met een commerciële of chemische achtergrond en een eerste werkervaring. Een goede kennis Frans is zeker een pluspunt. Als technisch commercieel bediende ben je heel commercieel en kan je uzelf heel goed uitdrukken.

In het laboratorium krijg je veel verantwoordelijkheid en is er ook ruimte voor veel initiatief.

In ruil hiervoor krijg je een marktconform salaris, maaltijdcheques een groeps-- en hospitalisatieverzekering en een bedrijfswagen. 

Over de functie

Als commercieel technisch ben je verantwoordelijk om jouw klantenbestand verder uit te breiden. Je hebt heel veel ruimte om zelf initiatieven te nemen voor jouw klanten aan te trekken. Je neemt de volledige regio Vlaanderen voor jouw rekening. Naast klanten aantrekken volg je ook de bestaande klanten op. Dit doe je telkens met een sterke gedrevenheid en de nodige commerciële flair. Daarnaast behandel je de klanten hun problemen en kijk je mee voor de juiste oplossing op maat.

Functie eisen

-    Je hebt een hoger technisch diploma met een commerciële of chemische achtergrond

-    Een eerste ervaring in een laboratorium is een pluspunt

-    Je spreekt perfect Nederlands en een goede basis Frans

-    Je bent heel communicatief ingesteld

-    Je hebt een affiniteit milieu, bouw en/of textiel

-    Je weet van aanpakken

-    Zelfstandig kunnen werken is een vereiste

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job