Assistent diensthoofd staalnemers

APR 15
West-Vlaanderen Flex Bachelor
15.05.2019 Job-Nr: 9223679
Solliciteren

Over het bedrijf

Wil jij de verantwoordelijkheid om elke dag jouw team te laten verbeteren en ben jij aangetrokken tot de wetenschap en techniek? Dan ben jij de geknipte persoon voor deze functie!

Je komt terecht in een nationaal bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in industriële analyses en onderzoek. Dit in de sector van milieu, bouw en textiel.  Ze zijn bijna 50 jaar op de markt en hebben klanten over gans België. Momenteel zijn zij op zoek naar een technisch commercieel bediende.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma met een chemische of technische achtergrond en een eerste werkervaring. Heb je daarbovenop ook nog leidinggevende en communicatieve skills dan kom je zeker in aanmerking voor de functie van assistent diensthoofd van staalnamediensten.

In het laboratorium is er heel veel ruimte voorzien voor zelf initiatieven te nemen en samen met jouw diensthoofd definitieve beslissingen te nemen.

In ruil hiervoor krijg je een marktconform salaris, maaltijdcheques een groeps- en hospitalisatieverzekering.

Over de functie

Als assistent diensthoofd staalafnames ben je verantwoordelijk voor de ideale werking van jouw afdeling. Je zorgt voor een goed dagelijks beleid. Je begeleid elke dag jouw team van de staalnamedienst door hen elke dag te motiveren en hen te willen laten verbeteren. Je zorgt ook voor de veiligheid op de afdeling. Hierbij hou je rekening met de zaken die het bedrijf op lange termijn wil bereiken. Je volgt ook de dagelijkse taken van de afdeling op en je rapporteert dit aan het afdelingshoofd. g.

Functie eisen

-    Je hebt een hoger technisch diploma met een technische of chemische achtergrond

-    Een eerste ervaring in een laboratorium is een pluspunt

-    Je spreekt perfect Nederlands

-    Je bent heel communicatief ingesteld

-    Je hebt een affiniteit milieu, bouw en/of textiel

-    Je weet van aanpakken en weet jouw team te motiveren

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job