Office Assistent(e) Leuven

MRT 14
Vlaams-Brabant Intern Bachelor
13.04.2019 Job-Nr: 9209910
Solliciteren

Over het bedrijf

Whoohoo is een vastberaden, internationaal rekruteringsbureau voor professionals in de technische sector. Wat ons zo anders maakt? Heel eenvoudig: we combineren plezier met expertise en we zijn snel. Van bedrijven in construction en engineering tot de life science en process industrie, we gaan steeds op ons doel af wanneer we hoogopgeleide vakspecialisten matchen met werkgevers. Resultaat: er is meteen een klik. 


Over de functie

Een dag als Office Assistent(e) bij Whoohoo is veelzijdig en hectisch!

Als je ’s ochtends binnenkomt, hoor je de telefoon al gelijk afgaan. Terwijl je deze aanneemt start je je computer op en zie je dat je mailbox vol is gestroomd met allerlei mailtjes. Je beantwoordt de vragen over Whoohoo en schakelt de telefoon door naar de juiste collega. Ondertussen lees je alle binnengekomen mails, beantwoord je deze of stuurt ze door. Tijdens teamvergaderingen, waar de een na de andere collega enthousiast aan het woord is, maak jij een korte samenvatting. Alleen het nodige zet jij in de notulen, want je weet dat de business managers en recruiters niet vrolijk worden van grote lappen tekst. Daarnaast heb je ook een coördinerende rol op de vestiging. Je bent verantwoordelijk voor het ontvangen van gasten en bent de schakel tussen de vestiging en ons hoofdkantoor in Antwerpen.
Dan opeens gaat er een lichtje bij je branden; de voorjaarsborrel is al bijna en je moet nog een locatie regelen, een verrassende goodie bedenken én zorgen dat je collega’s het aantal genodigden correct bij je doorgeven! Jij laat je natuurlijk niet gek maken maar springt vol enthousiasme in het volgende project.

Functie eisen

Over welke eigenschappen moet de nieuwe office assistent(e) beschikken?

Uiteraard zoeken wij een vrolijke collega! Als office assistent(e) heb je een op zichzelf staande functie en vragen wij een hoge mate van verantwoordelijkheid, betrokkenheid en daarnaast ben je zeer daadkrachtig. Geen enkele uitdaging is voor jou te groot!

Functie eisen:

  • Bachelor denkniveau
  • Ervaring als office assistent(e) of een soortgelijke functie binnen de arbeidsbemiddeling is een troef;
  • Een goed taalgevoel; je weet waar je een d en/of t moet plaatsen;
  • Een cijfermatig talent; je wordt niet zenuwachtig van rapportages en cijfers;
  • Uitstekende computervaardigheden, waaronder kennis van MS Office (met name Excel);
  • Een stressbestendige, kritische, maar vrolijke persoonlijkheid;


Wat biedt Whoohoo jou?

  • Een mooi salaris en halfjaarlijkse bonus om over op te scheppen;
  • Een IPhone en een Microsoft Surface;
  • Een team vol unieke collega’s.


Klinkt deze vacature als muziek in je oren? Bezorg ons dan snel jouw cv via dorienheijns@be.whoohoo.com

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job