Werkvoorbereider elektrisch onderhoud

MEI 06
West-Vlaanderen Flex Bachelor
05.06.2019 100187465
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij een organisatorische duizendpoot en weet je problemen efficiënt aan te pakken? Dan ben jij de persoon waar wij naar op zoek zijn!

Je komt terecht in een internationaal bedrijf. Zij zijn gespecialiseerd in vinylvloerbekleding waar design en kwaliteit op de eerste plaats staat. Ze zijn alreeds 20 jaar op de markt en hebben klanten over gans de wereld. Momenteel zijn zij op zoek naar een werkvoorbereider elektrisch onderhoud.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma mechanica of elektromechanica en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met een productieomgeving is een pluspunt. Als werkvoorbereider sta je in voor de dagelijkse werkzaamheden dat deze efficiënt verlopen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in vinylvloerbekleding. In het bedrijf heerst een no-nonsense mentaliteit waar hard werk ook beloond word!

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, glijdende uren en zoveel meer! 

Over de functie

Als werkvoorbereider sta je in voor de organisatie van de mechanische en elektrische onderhoudswerken. Je zorgt dat de werkzaamheden efficiënt verlopen zowel intern als extern. Je bekijkt ook de materialen en gaat na in welke mate deze kunnen hersteld of verbeterd kunnen worden. Je volgt alles nauw op en op het einde van de dag breng je verslag uit aan jouw verantwoordelijke. 

Functie eisen

-     Je hebt een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

-     Een eerste ervaring in de productie is een pluspunt

-     Je spreekt perfect Nederlands

-     Kennis van SAP is een pluspunt

-     Je hebt een sterke affiniteit met elektriciteit en mechanica

-     Je bent een organisatorisch talent

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job