Werkvoorbereider E&I

MRT 11
Antwerpen Flex Bachelor
10.04.2019 Job-Nr: 9208070
Solliciteren

Over het bedrijf

Je mag rekenen op een innovatieve omgeving met gepassioneerde collega’s. Je krijgt een ruime omkadering (training en coaching) om je loopbaan een échte impuls te geven.

Er wordt een persoonlijk ontwikkelingsplan voor je uitgewerkt dat afgestemd is op jouw ambitie en sterktes. Dankzij onze organisatiestructuur en duidelijke loopbaanpaden heb je zicht op je toekomst en blijf je groeien.

Tot slot organiseren we tal van sportieve, culturele en familiale activiteiten.

Over de functie

Verwacht je aan een uitdagende functie als werkvoorbereider waarbij je de onderhoudswerken inplant en toeziet op de uitvoering ervan. Hiervoor werk je steeds in teamverband. Zo sta je als engineer de operationele teams van de Maintenance-afdeling bij in het initiëren, voorbereiden en realiseren van projecten en wijzigingen. Daarnaast geef je opleidingen en definieer je onderhoudsplannen.

Tot slot heb je expertise in een van volgende maintenance vakgebieden: kablering, automatisering, veldinstrumentatie, batterijen, regelsystemen, vermogensschakelaars, motoren, pompen, leidingwerk, warmtewisselaars, …

Functie eisen

De werkvoorbereider die we zoeken heeft:

·       Minimaal een Bachelorsdiploma of meer dan vijf jaar relevante ervaring in één van volgende vakgebieden: Elektromechanica, Elektronica, Instrumentatie, M&R of Automatisering

·       Kennis en ervaring met instrumentatie

·       Idealiter ervaring in een industriële omgeving

·       Een groot gevoel voor verantwoordelijkheid en vindt veiligheid een prioriteit

·       Een VCA-attest


Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job