Werfleider water

JUL 05
Gent Flex Bachelor
04.09.2019 100216228
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht in een toonaangevend bedrijf met meer als 50 jaar ervaring in de sector van transportleidingen, afvalwaterbehandeling, industriële installaties, piping en elektrotechniek. Door hun jarenlange expertise blinken ze uit op ieder vlak van het project: engineering, plaatsing, beheer, nazicht en onderhoud. Ze behandelen steeds de grotere projecten, zowel voor de industrie als overheid. Door hun verdere groei zijn ze momenteel op zoek naar een werfleider. Als jij geboeid wordt door afwisselende en uitdagende projecten, ben je hier op jouw plaats! Ze gaan ook steeds een loopbaantraject gaan uitbouwen, zodat je mee met het bedrijf kan groeien en jullie samen aan de toekomst bouwen.

Aanbod:

·      Aantrekkelijk salarispakket aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, wagen (afhankelijk van functie en ervaring), …

·      Vast contract van onbepaalde duur

·      Opleiding op maat

·      Doorgroeimogelijkheden (verticaal en horizontaal)

·      Jaarlijkse evaluatiegesprekken

·      Hoogtechnologische en afwisselende projecten

·      Dynamische sfeer met goedlachse mentaliteit 

Over de functie

Als werfleider sta jij in voor de technische en financiële opvolging van meerdere werven. Specifiek richt jij je voornamelijk op de watertoevoer, waterbehandeling, bluswater, … Door nauw contact te behouden met de projectleider, behandel je de dagdagelijkse planning van de werf. Dit doe je onder andere door de verschillende ploegbazen en onderaannemers aan te sturen.

Als werfleider moet je (figuurlijk) vaak brandjes blussen. Als persoon ben jij dan ook in staat om proactief en ad rem oplossingen te bedenken. Prioriteiten detecteren en stellen is dan ook één van jouw sterktes. Als persoon heb je dan ook sterk in people management en neem je graag de verantwoordelijkheid en leiding over jouw team op. Je hebt jouw vast team van grondwerkers en techniekers onder jou staan. Je draagt steeds sterk de veiligheid en kwaliteit voor mens en milieu hoog in het vaandel!

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma bouw / elektrotechniek / elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

·      Je beschikt reeds over minimum 3 jaar ervaring

als werfleider. Bij gelijkwaardige ervaring opgebouwd als technieker heb je

reeds de nodige verantwoordelijkheid opgenomen op de werf en is coördinatie en

aansturing jou niet vreemd.

·      Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent een

echte people manager

·      Je bent een krak in problemen detecteren en

prioriteiten te stellen

·      Je staat graag op de werf 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job