Werfleider spoorwegen

JUL 05
Gent Flex Master / PHD
04.09.2019 100207299
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is een grote speler op vlak van infrastructuurwerken en nutsvoorzieningen. Dit houdt onder andere de wegenwerken, aanleg spoorwegen, riolering, omgevingsaanleg, waterleidingen, gasleidingen, warmtenetten, elektrische leidingen, ... in. Deze behandelen ze zowel voor de overheidsinstanties, nutsbedrijven en industriële ondernemingen. In dit bedrijf zijn totaalprojecten, afwisseling en uitdaging een understatement. Je komt met allerhande technieken in aanraking, waarbij het bedrijf het volledig plaatje behandeld. Het project wordt namelijk behandeld van engineering tot oplevering. Als grote speler op de markt, hanteren ze ook een goede interne structuur en geniet je van de voordelen typerend aan een groot bedrijf. Dit combineren ze echter met een dynamische en goedlachse sfeer. De voorkeur wordt gegeven aan interne doorgroeimogelijkheden (zowel verticaal als horizontaal). Jaarlijks kan jij je dan ook aan een evaluatiegesprek verwachten. Deze persoonlijke aanpak combineren ze dan ook met een aantrekkelijk verloningspakket, aangevuld met maaltijdcheques, hospitalisatie- en groepsverzekering en een wagen met tankkaart. 

Over de functie

Als werfleider spoorwegen sta je in voor de dagelijkse coördinatie en aansturing op de werf. Je functioneert als een tussenpersoon tussen de werf en het bureau. Je werkt nauw samen met de projectleider en vormt het theoretisch ontwerp om naar de praktische uitvoering. Je wordt daarbij ondersteund door verschillende ploegbazen, maar behoudt ook nauw contact met hun teams. Je trekt de coördinatie ook door naar de verschillende onderaannemers. Om deze functie uit te oefenen sta je stevig in jouw schoenen en vind je het ook niet erg dat er wat modder aan jouw schoenen hangt. Veiligheid, kwaliteit en milieuzorg draag je ook hoog in het vaandel. Je kan het overzicht over de werf bewaren en houdt het hoofd dan ook koel bij problemen. Je lost de problemen efficiënt op door prioriteiten te detecteren en ook te kunnen delegeren. Als werfleider spoorwegen kom je terecht in een verantwoordelijke en afwisselende functie, waarbij samenhorigheid en het groepsverhaal sterk heerst.

Functie eisen

-         Je beschikt over een hoger diploma bouw / elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring

-         Met voorkeur beschik je over minimum 3 jaar ervaring als werfleider. Bij gelijkwaardige ervaring opgebouwd als technieker heb je reeds de nodige verantwoordelijkheid opgenomen op de werf en is coördinatie en aansturing jou niet vreemd. Juniors komen echter ook in aanmerking als ze reeds een gelijkaardige studentenjob hebben uitgeoefend en/of een sterke interesse in spooraanleg hebben.

-         Je hebt leidinggevende capaciteiten en bent een echte people manager

-         Je bent een krak in problemen detecteren en prioriteiten te stellen

-         Je staat graag op de werf 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job