Werfleider rails

JUN 20
Gent Flex Bachelor
31.08.2019 100177321
Solliciteren

Over het bedrijf

Heb jij een passie voor de spoorwegen en heb jij de perfect leidinggevende skills? Dan ben jij de geknipte persoon die wij nu nodig hebben. 

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in onder andere de telecomwereld, elektromechanische installaties en tunnelverlichting op openbare plaatsen. Momenteel zijn ze op zoek naar een werfleider rails om hun team in Vlaanderen te versterken!

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektriciteit, elektromechanica of gelijkwaardig door ervaring. Een sterke affiniteit met spoorwegen en alles daarrond is een grote meerwaarde. Als werfleider rails heb je uitstekende leidinggevende skills en kan je goed met anderen samenwerken.

In het bedrijf heerst een mensgerichte sfeer waar het teamgevoel erg belangrijk is. Doordat het bedrijf in verschillende sectoren aanwezig is, is er altijd werkzekerheid. Verder is het een erg vooruitstrevend bedrijf dat ook heel zorgzaam is voor elkaar. Door het mensgerichte aspect organiseert het bedrijf veel teamevents zoals een BBQ in de zomer, de sint die op bezoek komt, een eigen loopclub dat georganiseerd wordt en nog veel meer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, ecocheques en 6 extra verlofdagen per jaar omdat zij in een 39-uren stelsel werken. 

Over de functie

Als werfleider zorg je voor de dagelijkse opvolging op de werf. Hierbij zorg je voor de correcte planning en werfvoorbereiding en bestel je het nodige materiaal dat jouw ploeg nodig heeft. Als werfleider organiseer je ook de vergaderingen en zorg je dat de administratie tot the point is. Je waakt over de kwaliteit en veiligheid van de werf. Dit doe je door jouw ploeg aan te voeren en te superviseren. Je werkt ook samen met de onderaannemers en houdt rekening met de wensen van de klant.

Functie eisen

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica

-    Je hebt uitstekende leidinggevende skills

-    Je hebt een echte hands-on mentaliteit

-    Organiseren is jouw tweede natuur

-    Sterke affiniteit met de spoorwegen 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job