Werfleider elektriciteit

MRT 29
Gent Flex Bachelor
31.08.2019 100177320
Solliciteren

Over het bedrijf

Wil jij graag een leidinggevende functie op de werf en ben je gepassioneerd door elektriciteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in onder andere de telecomwereld, elektromechanische installaties en tunnelverlichting op openbare plaatsen. Momenteel zijn ze op zoek naar een werfleider elektriciteit om hun team in Vlaanderen te versterken!

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektriciteit of elektromechanica. Een sterke affiniteit met elektromechanische installaties is een grote meerwaarde. Als werfleider elektriciteit heb je uitstekende leidinggevende skills en kan je goed met anderen samenwerken.

In het bedrijf heerst een mensgerichte sfeer waar het teamgevoel erg belangrijk is. Doordat het bedrijf in verschillende sectoren aanwezig is, is er altijd werkzekerheid. Verder is het een erg vooruitstrevend bedrijf dat ook heel zorgzaam is voor elkaar. Door het mensgerichte aspect organiseert het bedrijf veel teamevents zoals een BBQ in de zomer, de sint die op bezoek komt, een eigen loopclub dat georganiseerd wordt en nog veel meer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, ecocheques en 6 extra verlofdagen per jaar omdat zij in een 39-uren stelsel werken. 

Over de functie

Als werfleider zorg je voor de dagelijkse opvolging op de werf. Hierbij zorg je voor de correcte planning en werfvoorbereiding en bestel je het nodige materiaal dat jouw ploeg nodig heeft. Als werfleider organiseer je ook de vergaderingen en zorg je dat de administratie tot he point is. Je waakt over de kwaliteit en veiligheid van de werf. Dit doe je door jouw ploeg aan te voeren en te superviseren. Je werkt ook samen met de onderaannemers en houdt rekening met de wensen van de klant.

Functie eisen

-     Je bezit een hoger technisch diploma elektriciteit of elektromechanica

-     Je hebt uitstekende leidinggevende skills

-     Je hebt een echte hands-on mentaliteit

-     Organiseren is jouw tweede natuur

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job