Werfleider elektriciteit en domotica

AUG 14
Gent Flex Bachelor
13.09.2019 100155237
Solliciteren

Over het bedrijf

Je komt terecht binnen een hoogtechnologische sfeer waarbij totaalprojecten worden behandeld op vlak van HVAC, elektriciteit, domotica, WKK en koeltechnieken. Het bedrijf behandelt klasse 8 projecten voornamelijk in de industrie, scholen, musea, ziekenhuizen, … Er wordt steeds een inwerkperiode op maat voorzien, waarbij jij je ten volste kan ontplooien binnen het bedrijf. Het ontplooien trekken ze door naar een aantrekkelijk salarispakket, aangevuld met een bedrijfswagen en extralegale voordelen.

Over de functie

Als werfleider elektriciteit en domotica sta je in voor de dagelijkse coördinatie op de werf, waarbij ook timemanagement en budgetbeheer onder jouw hoede vallen. Je stuurt jouw eigen team en onderaannemers op de werf aan en behoudt nauw contact met de leveranciers. De verantwoordelijkheid over de werf komt volledig bij jou te liggen, waarbij jij het vaste aanspreekpunt vormt naar de opdrachtgever. Je organiseert en realiseert de succesvolle opstart van de installaties, waaronder ook speciale technieken.

Functie eisen

·      Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / elektrotechniek of gelijkwaardig door ervaring

·      Je hebt minimum 2 jaar ervaring in de HVAC-sector

·      Je stuurt jouw team aan, waarbij je ze kan motiveren en coachen

·      Een kritische denkwijze met flexibele en proactieve attitude is een sterk pluspunt

·      Een hands-on mentaliteit is altijd mooi meegenomen

·      Je hebt een commerciële en klantvriendelijke ingesteldheid

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job