Werfleider Piping

Geplaatst op 30 augustus 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als werfleider piping begin je met het bepalen van strategische objectieven van het project, de scope en de mogelijke risico’s van het project samen met de projectleider, area manager en andere key functies. Je vertaalt het contract in een plan van aanpak, bepaalt het budget en zorgt voor alle nodige middelen voor een perfect verloop. Voor de start van het project zal je samen met aankoop onderaannemers selecteren om dan tijdens het project toe te zien op hun activiteiten. Jouw aanwezigheid zorgt er ook voor dat je het gezicht bent van onze firma. Je staat tegelijkertijd dus ook in voor de klantrelatie en zorgt dat je telkens tijdig over alle informatie beschikt. Op het einde van het project maak je functiebeoordelingen op en geef je punten ten behoeve van de algemene ontwikkeling van onze firma.

Functie eisen

Als werfleider piping beschik je minstens over een bachelor diploma in een technische richting. Je hebt ervaring in contractbeheer en het uitwerken van klantenrelaties. Uiteraard ben je als werfleider bereid om naar verschillende werven te gaan.

Over het bedrijf

Onze klant is een internationale reus als het aankomt op piping. Ze zijn aanwezig op verschillende petrochemische sites en zijn in continue groei! Hierdoor zijn zij constant op zoek naar de projectleiders van morgen!

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sidney Apers

Sidney Apers

Recruiter

+32 (0) 484 179 107 sidney.​apers@​be.​whoohoo.​com