Verantwoordelijke atelier

APR 15
West-Vlaanderen Flex Bachelor
15.05.2019 Job-Nr: 9223677
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij een held in het plannen en organiseren en heb je een sterke interesse in HVAC en kan je een team leiden? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Je komt terecht in een grote onderneming. Door hun brede kennis en specialisaties zijn zij in staat om de meest complexe theorieën op te lossen. Momenteel zijn ze op zoek naar atelierchef in de sector van luchtbehandeling.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering en een eerste werkervaring. Een sterke affiniteit met HVAC is ook een pluspunt. Als atelierchef heb je de eindverantwoordelijkheid dat de luchtkanalen met de perfecte kwaliteit buiten de productie komen.

Het bedrijf is gespecialiseerd in technische installaties, vernieuwende technologieën en energiebeheer. Er is in het bedrijf een mensgerichte sfeer aanwezig. Bovenal kom je in een filevrije omgeving terecht!

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris, maaltijdcheques, groepsverzekering, ecocheques en een hospitalisatieverzekering

Over de functie

Als atelierchef heb je de eindverantwoordelijkheid dat de luchtkanalen perfect de deuren buitengaan. Hiervoor sta je niet alleen, je hebt namelijk een team van 20 monteurs achter jou die jij volledig aantuurt. Jij bepaalt de levertermijnen met de leveranciers dit in samenspraak met de tekenaar en de projectleider. Voor de luchtkanalen buitengaan doe je nog een laatste check op de kwaliteit en kijk jij waar dat het stuk op welke werf moet staan. 

Functie eisen

-    een hoger technisch diploma elektromechanica / energietechnologie / klimatisering

-    Je kan een team leiden

-    Organisatie en planningen maken hebben geen geheimen voor jou

-    Communiceren zit in jouw tweede natuur

-    Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job