Teamleader Tekenafdeling

Geplaatst op 30 augustus 2019

Antwerpen Flex Bachelor

Over de functie

Als teamleader zorg jij er mee voor dat elk offshore-project goed wordt uitgevoerd in het tekendepartement. Dit doe je door planmatig te werk te gaan, namelijk het maken van tekeningen in samenwerking met de Engineering Department, die een draaiboek vormen voor deze uitvoering en een methodiek / procedure weergeven voor transport, installatie en ontmanteling van offshore installaties. Jouw team, als belangrijke schakel, levert hiermee ondersteuning aan de projectteams, commerciële en technische afdeling. In jouw rol, zal je voornamelijk het team aansturen om tekeningen aan te leveren voor structureel staalwerk. Daarnaast assisteer jij de projectmanager bij de ontwikkeling rond haalbaarheid en werkprocedures en zorg je mee voor het onderhoud van de bestaande tekenbestanden.

Functie eisen

  • Je bezit een Bachelor Bouw, Marine of Mechanica
  • Je hebt een goede kennis van Autocad en Inventor 2D & 3D
  • Je spreekt Nederlands en hebt een goede kennis van Engels, zowel mondeling als schriftelijk
  • Je bent bereidt om te werken met deadlines


Aanbod:

  • Een aantrekkelijk loonpakket aangevuld met extralegale voordelen
  • Een uitdagende functie dat extra opleidingen aanbied

Over het bedrijf

Je komt terecht in een zeer gezonde en snelgroeiende organisatie dat enorm veel waarde hecht aan een vlakke structuur en wereldwijd actief is in de offshore industrie. Jouw team bestaat uit een 4 à 9 man met een hands-on mentaliteit dat het beste van zichzelf geven voor een optimale samenwerking.

Flex

Binnen onze afdeling Whoohoo Flex bieden wij verschillende kansen voor professionals zoals jij. Afhankelijk van jouw wensen en ambities helpen wij je carrière vooruit met het contract dat het best bij jou past. Meer weten over Flex?

Solliciteren

Mocht je vragen hebben, stel ze aan mij

Sidney Apers

Sidney Apers

Recruiter

+32 (0) 484 179 107 sidney.​apers@​be.​whoohoo.​com