Software manager automotive

MRT 07
West-Vlaanderen Flex Master / PHD
06.04.2019 Job-Nr: 9206528
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is internationaal actief in de automotive sector. Hierdoor slepen ze de meest uitdagende en afwisselende projecten binnen. Ze hechten veel waarde aan hun werknemers en voorzien dan ook steeds een opleidingstraject op maat en maken interne doorgroeimogelijkheden mogelijk! De familiale sfeer en horizontale structuur breiden ze uit met een aantrekkelijk verloningspakket aangevuld met extralegale voordelen. 

Over de functie

Als software manager is jouw takenpakket tweedelig. Langs de ene kant behandel je de programmatie van volledige productielijnen en robotica voor de automotive sector. Je bereidt dit voor en test deze ook op voorhand uit. Langs de andere kant neem je ook de coördinerende rol op jou over de verschillende projecten. Je hebt daarbij een team van software engineers onder jou staan. Bij ieder project ga je steeds samenzitten met de projectmanager en de klant, zodat dit tot in de puntjes uitgeklaard is en je ook de optimale begeleiding naar de verantwoordelijke software engineer kan worden doorgeven. 

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / control engineering / informatica

·        Je beschikt reeds over 3 jaar relevante ervaring

·        Je bent gebeten door automatisatie en combineert dit graag met people management. Je kan dan ook goed communiceren met verschillende partijen en het overzicht over verschillende projecten bewaren.

·        Sporadisch reizen vormt voor jou geen probleem

·        Kennis van C++ en software ontwikkeling methodologieën 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job