R&D ingenieur solar

JUN 20
West-Vlaanderen Flex Bachelor
20.07.2019 100184788
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf bedenkt, ontwikkelt en installeert hoogtechnologische technologieën op vlak van hernieuwbare energie. Je komt terecht bij een familiaal bedrijf, waarbij er ruimte is voor eigen initiatief en doorgroeimogelijkheden. Je wordt steeds nauw betrokken bij de strategie van het bedrijf en inzet wordt beloond! Aangezien je in een kleiner en familiaal bedrijf terechtkomt wordt er ook steeds rekening gehouden met de persoonlijkheid en matching in het team. De gedrevenheid en passie voor hernieuwbare energie voel je in deze KMO bij iedereen. Door de afwisselende en uitdagende projecten is ook geen enkele dag saai, WHOOHOO! Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een R&D ingenieur! 

Over de functie

Als R&D ingenieur ontwerp jij in samenspraak met de electrical engineer de projecten. Je komt terecht bij een gedreven en ambitieus bedrijf, waarbij vooruitgang, innovatie en vernieuwing centraal staat. Ter aanpassing van hun huidige producten, alsook de creatie van nieuwe producten sta jij in voor het mechanische gedeelte! Daarbij ga je nauwe ondersteuning van de projectleiders krijgen en na een opleidingsperiode denk jij ook actief mee aan nieuwe mogelijkheden. De meerderheid van de tijd ga je de prototype mechanisch uittekenen in Inventor. De resterende tijd ben je betrokken bij de opbouw van jouw ontwerp, zodat eventuele problemen meteen kunnen teruggekoppeld worden naar de ontwerpfase. Je gaat ook mee naar de klant om de installatie op te volgen. Zo krijg je de ideale combinatie tussen de hersens kraken en handen uit de mouwen steken! Je leert op deze manier ook de praktische kant van jouw ontwerpen.

Functie eisen

·        Je beschikt over een hoger technisch diploma elektromechanica / ontwerp- en productietechnologie / industrieel ontwerp / …

·        Met voorkeur beschik je reeds over ervaring als tekenaar of in de hernieuwbare energie. Jonge, gedreven en gemotiveerde pas afgestudeerden komen ook in aanmerking met de juiste motivatie!

·        Binnen een gedreven en ambitieuze sfeer voel jij je als een vis in het water!

·        Je hebt een passie voor hernieuwbare energie

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job