R&D application engineer

APR 15
West-Vlaanderen Flex Bachelor
15.05.2019 Job-Nr: 9223684
Solliciteren

Over het bedrijf

Was het al altijd jouw droom op te programmeren en ontwerpen van landbouwmachines? Dan is dit de moment dat jouw droom werkelijkheid word!

Je komt terecht in een grote onderneming waarbij iedereen met respect wordt behandelt. Deze onderneming is gespecialiseerd in de landbouwwereld en is op zoek naar een R&D application engineer.

Met voorkeur heb je een hoger technisch diploma in elektromechanica, elektriciteit, mechanica of gelijkwaardig door ervaring. Een sterke affiniteit met landbouwmachines is zeker een pluspunt. Als R&D application engineer be je gepassioneerd door ontwerpen van de landbouwmachines en ben je getriggerd door het testen van deze software.

In het bedrijf heerst een heel sterk mensgerichte cultuur. Bij het bedrijf staat het personeel bovenaan en jij dus ook! Ze organiseren dikwijls een quiz of een barbecue bij een zomerse dag. Bij  gelegenheden zoals kers of sinterklaas worden er ook bijpassende cadeautjes voorzien voor iedere werknemer.

Jouw harde werk wordt uiteraard ook beloond met een aantrekkelijk salaris met ecocheques en maaltijdcheques.  

Over de functie

Als R&D application engineer begint jouw job met een opleiding intern. Als je deze opleiding met succes voltooid hebt start je met het ontwerpen van de machines voor de landbouw. Dit doe je door de nodige componenten uit te kiezen samen met de technisch aankoper. Naast dit teken je het schema uit. Je ontwerpt ook de software en programmeert de machine. Verder help je ook de monteurs bij het uitwerken van de prototypes en zorg je dat de software grondig word uitgetest. Nadien als er problemen zijn bij één van de machine schud jij een gepaste oplossing uit jouw mouw

Functie eisen

-    Je bezit een hoger technisch diploma elektromechanica, elektriciteit of mechanica

-    Je hebt een sterke affiniteit met de landbouw

-    Je hebt goede kennis van Nederlands, Frans en Engels

-    Kennis van MS office en E-plan is een sterke meerwaarde

-    Je weet van aanpakken en kan niet stilzitten

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job