Quality manager

JUN 06
West-Vlaanderen Flex Bachelor
06.07.2019 100176066
Solliciteren

Over het bedrijf

Ben jij de persoon die graag in de laatste fase van het proces de puntjes op de i zet? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Je komt terecht in een internationaal bedrijf waar jij centraal staat. Zij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen en programmeren van besturingssystemen van machines. Dit komt door hun jarenlange expertise en ervaring. Momenteel zijn ze op zoek naar een quality manager dat een hoger technische opleiding elektromechanica/mechanica bezit en een aantoonbare ervaring heeft als leidinggevende functie. Als quality manager leid je jouw team om de kwaliteit van het productieproces te verbeteren waarbij je rekening houdt van de wensen van de klant. Nadien rapporteer je aan jouw manager.

Dit bedrijf geeft voldoende ruimte om zelfstandig te werken en de ruimte om jouw ideeën te kunnen uitwerken. Doordat dit bedrijf nog elke dag groeit kan je jezelf ook doorgroeien in dit bedrijf. Het bedrijf is momenteel ook aan het uitkijken voor een nieuw gebouw waardoor je terecht komt in een moderne omgeving. Jouw ideeën en harde werk worden uiteraard ook beloond met een competitief loon met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques en hospitalisatieverzekering.

Over de functie

Als quality manager ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de productieprocessen die alreeds in eindfase zijn. Hierbij zorg jij samen met jouw team dat elk deel van het productieproces optimaal werkt. Dit doe je door te beheren, verbeteren en meten van de productiekenmerken om zo de beste kwaliteit te garanderen.

Als kwaliteitsmanager heb je voornamelijk een adviserende rol. Je doet via kwaliteitscontroles controle over de productieprocessen en waar nodig geef je advies tot bijsturing van het proces. Je rapporteert aan de operations manager.

Functie eisen

-     Je bent in het bezit van een hoger technisch diploma elektromechanica of elektrotechniek

-     Ervaring in een leidinggevende functie

-     Affiniteit met automative industry

-     Het schrikt je niet af om een team te leiden

-     Je bent een echte teamworker!

-     Je weet van aanpakken en denkt oplossingsgericht!

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job