Projectleider elektriciteit

AUG 14
West-Vlaanderen Flex Master / PHD
13.09.2019 100150018
Solliciteren

Over het bedrijf

Het bedrijf is actief in elektriciteit, nutsvoorzieningen en infrastructuur. Het is een familiaal bedrijf met een gedreven cultuur, vlakke structuur met open en directe communicatie. Zelfontplooiing staat bij hun centraal en zijn dan ook sterke voorstander van interne doorgroeimogelijkheden. Door de groei van het bedrijf zijn ze momenteel op zoek naar een projectleider. Tegenover deze fantastische functie staat een competitief loon aangevuld met tal van extralegale voordelen (GSM, laptop, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques en een 13de maand). Binnen het bedrijf is er zowel ruimte voor starters als voor meer ervaren professionals. 

Over de functie

Als projectleider elektriciteit behandel je het volledig project, van voorbereiding tot effectieve aansturing op de werf. Je werkt het project conceptueel uit en maakt hierbij ook het nodig ontwerp. Vervolgens ga je over tot opmaak van de offertes en bestel je ook de nodige materialen. Aangezien jij vanaf de beginfase bent betrokken, weet je ook perfect wat er allemaal moet gebeuren om tot een kwalitatief eindresultaat te komen. Het project uitwerken wordt dan ook gecombineerd met de effectieve aansturing en praktische uitwerking op de werf. Als leidinggevende organiseer en coördineer je ook de werfvergaderingen en stuur je jouw ploegen aan. Je behoudt nauw contact met de onderaannemers, de klant en leveranciers. 

Functie eisen

·        Je hebt een hoger technisch diploma elektromechanica / elektrotechniek / energietechnologie of gelijkwaardig door ervaring

·        Er wordt steeds een interne opleiding op maat voorzien

·        Je beschikt met voorkeur over een eerste relevante ervaring 

Solliciteren
Current job is not marked as favorite, click to favorite this job